activiteiten van collega's


Onze 170 betrokken collega’s houden van baanbrekend werk dat er écht toe doet. Samen oplossingen bedenken, elkaar uitdagen en elkaar helpen. Samen werken we aan topprojecten voor binnen- en buitenland. Dat doen we hybride vanuit ons fraaie kantoor vlakbij Utrecht Centraal en vanuit huis. En dat doen we bij klanten op locatie. Een werkweek zit vol variatie:

Sander van Santvoort
Sander van Santvoort

Sander van Santvoort | Rail IT & Data

"Hoi, ik ben Sander en werk nu ruim 4 jaar als consultant in het Rail Data & IT team van Ricardo Rail. Ik heb Embedded Systems aan de TU Delft gestudeerd. Een perfecte aansluiting bij de trend dat rollend materieel (treinen/trams/metro’s) steeds digitaler worden."

Bekijk hier hoe mijn week er uit ziet
Ilse Vermeij

Ilse Vermeij | (Virtual) Testing

"Hoi, mijn naam is Ilse. Ik ben als Senior Consultant en Product Manager Testen verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van testprojecten, waaronder de testrapporten die we opleveren. Ik blog graag over (virtueel) testen en deel ook graag kennis op vakevements."

Lees hier meer
Jerke Kloek

Jerke Kloek | Rail Safety Systems

"Hoi, ik ben Jerke Kloek en werk als consultant in het spoorbeveiligings team van Ricardo Rail. Ik heb elektrotechniek gestudeerd aan de TU Eindhoven en werd daarna leraar natuurkunde."

Bekijk hier hoe mijn week er nu uit ziet
Sander van Santvoort
Sander van Santvoort

Richard Koch | Certification

"De volautomatische Parkshuttle in Rivium - Nederlands eerste autonome shuttle zonder chauffeur of steward- vervoert dagelijks zo’n 2000 passagiers. Wat doet onze lead assessor Richard Koch om te bepalen of dat veilig is?"

Lees het hier 
Sebastiaan Linssen
Sebastiaan Linssen

Sebastiaan Linssen | Rolling Stock Maintenance

"Binnen ons team hebben we een grote diversiteit aan opdrachten, van technische onderhouds-  en veiligheidsvraagstukken tot organisatorische vraagstukken."

Lees het hier 
Sebastiaan Linssen
Sebastiaan Linssen

Maarten de Vries | Rolling Stock Maintenance

"Als senior consultant in team Maintenance Management werk ik aan uitdagende vraagstukken op het gebied van onderhoud."

Lees het hier 

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN:

Meer projecten vind je op rail.ricardo.com/projects.

WIL JE OOK AAN DE SLAG
IN ONZE PROJECTEN?