hYBRIDE WERKEN


Bij Ricardo Rail geloven we in hybride werken

De vrijheid om zelf het werk in te richten in optimaal samenspel, voor het beste resultaat. Dat hebben we met onze collega’s in Nederland in de afgelopen 1,5 jaar samen vormgegeven en daar werken we nog steeds aan. Onze integrale aanpak is gericht op: Kantoor, Arbeidsvoorwaarden, Welzijn & Vitaliteit en Gedrag, Cultuur & Leiderschap. Zo hebben we onder meer onze mobiliteitsregeling verbeterd, hebben we een thuiswerkregeling en is ons nieuwe kantoor helemaal ingericht op hybride werken. Ook hebben we ‘Leidende principes hybride werken’ die prettige en effectieve samenwerking versterkt.

Gouden Werkplek Award voor Hybride Werken

Op 7 juni 2022 wonnen we de Gouden Werkplek Award voor Hybride Werken, in de categorie Personeel & ontwikkeling. Deze award werd uitegreikt op de Remote working Summit en is bedoeld voor bedrijven of organisaties die op een verrassende en effectieve wijze concepten hebben ontwikkeld op het gebied van hybride werken. De award wordt één keer per jaar uitgereikt in de categorieën: Innovatie, Personeel & ontwikkeling, Product- en diensten ontwikkeling en Techniek. Daarbij heeft de jury gekeken naar de meerwaarde van het ontwikkelde concept, ook voor andere organisaties. 

Uit het juryrapport: 
“Mooi integraal en sterk hybride concept, waarbij aan alle facetten is gedacht voor de hele organisatie. Zeer goed toepasbaar en op te schalen. Heel impactvol.”

L


wil je ook hybride werken bij Ricardo?