Ontwikkelen bij Ricardo


Jij bent het hart van ons bedrijf en Ricardo wil een werkplek zijn waar mensen zich bij willen aansluiten, waar je in staat bent om je sterke punten te benutten en gemotiveerd bent om zo goed mogelijk bij te dragen.

Blijven ontwikkelen

We willen dat iedereen de kans krijgt om elke dag te leren en te groeien. We richten ons op jouw ambities en de behoeften van ons bedrijf bij het plannen van ontwikkelingsmogelijkheden. Niettemin hangt jouw potentieel om te groeien ook af van jouw eigen betrokkenheid bij het proces en hebben we je nodig om jouw ambities en motivatie te kennen.

Verschillende manieren om te leren

Leren gebeurt op veel verschillende manieren en we willen jouw de kans bieden om toegang te hebben tot al onze leermogelijkheden - niet alleen op de traditionele manier van face-to-face trainingen, maar ook door mentoring, door mogelijkheden te creëren op technische en sociale skills, veranderingen door te voeren op basis van nieuwe inzichten of ideeën en door na te denken over leren door ervaring in projecten en te leren van collega’s in de dagelijkse praktijk.

Laat je inspireren door de mogelijkheden die we bieden en gebruik de mogelijkheden om te bouwen aan je loopbaan.

Geef je eigen carriere vorm

Je bent vrij om naar eigen inzicht invulling te geven aan jouw takenpakket binnen jouw team / discipline de organisatie. 

  • Je krijgt de ruimte om zelf een balans tussen werk en privé te zoeken.
  • Je  kunt ook vaak thuis of bij de klant werken.
  • Je kunt doorgroeien naar medior en senior functies
  • Je kunt je ontwikkelen naar een specifieke rol

Voor welke klanten werk je?

In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren fabrikanten Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.

GOEDE VERHALEN, FIJNE COLLEGA’S EN PERSOONLIJKE