Young Ricardo


Young Ricardo is een groep enthousiaste, jonge collega's die jou helpen je snel thuis te voelen bij Ricardo. Ook helpen ze je bij het opbouwen van een professioneel netwerk. Je ontmoet andere jonge talenten binnen de spoorwegsector, en krijgt de kans om kennis en ervaringen te delen.

Betrokken

Young Ricardo is er om de jonge werknemers te verbinden. Met elkaar, met Ricardo én met andere jongerenverenigingen binnen en buiten de branche! Young Ricardo biedt een platform voor jonge werknemers om zich snel thuis te voelen in de railbranche en specifiek bij Ricardo. We bespoedigen de integratie van nieuwe jonge collega’s, maken de connectie met de rest van de organisatie en introduceren de nieuwe collega’s in de railbranche. 

Actief

"Naast training & ontwikkeling kun je bij Young Ricardo Rail meedoen aan informele activiteiten. Ook organiseren we drie keer per jaar een verbredende of verdiepende activiteit zodat je je kennis van de railsector kunt vergroten. Denk aan een bezoek aan een projectsite of werkplaats. Verder organiseren we jaarlijks een studiereis naar het buitenland. We onderhouden veel contact met andere jongerennetwerken binnen de railsector. Hierdoor groeit je netwerk buiten Ricardo Rail ook snel."

Young Ricardo is de groep jonge medewerkers van Ricardo Rail, die 35 jaar of jonger zijn. Alle teams en afdelingen van het bedrijf zijn vertegenwoordigd in Young Ricardo en iedereen (tot 36 jaar) is welkom! 

De voordelen van Young ricardo

  • Snel je collega’s leren kennen.
  • Bouw een netwerk op binnen en buiten de branche.
  • Young Ricardo helpt je bij werk gerelateerde en persoonlijke vragen.

Bestuur Young Ricardo

Activiteiten

GOEDE VERHALEN, FIJNE COLLEGA’S EN PERSOONLIJKE GROEI