Technisch consultant


Wat doe je als technisch consultant?

Als technisch consultant ben je de expert in verschillende aspecten van een technisch werkveld. Als consultant heb je veel contact met opdrachtgevers en fabrikanten en geef jij advies om de projecten tot een succes te maken. Hiertoe behoren ook internationale klanten en opdrachtgevers. Jij bent als het ware de ‘expert’ en ‘promotor’ van jouw vakgebied.

Je bent een van onze adviseurs die de klant helpt om de klantvraag helder te krijgen. Je draagt suggesties aan om samen tot oplossingen te komen en je signaleert potentiële opdrachten tijdens klantcontacten.

Je wordt erkend als expert als je klanten adviseert op het gebied van techniek. Je voert projecten en analyses uit, vaak in samenwerking met collega’s en klanten. Ook werk je indien nodig een aantal oplossingsrichtingen uit bijvoorbeeld door haalbaarheidsonderzoeken, proces- en storingsanalyses of analyses van constructiewijzigingen.

Junior technisch consultant

Je kunt bij ons ook aan de slag als junior technisch consultant. Onze expertise is uniek. Wij leiden je graag verder op tot technisch consultant. 

Lees hier meer over onze teams bij Ricardo Nederland en de teams bij Ricardo Certification.

OOK BIJ RICARDO AAN DE SLAG
ALS TECHNISCH Consultant?