Technisch specialist


Wat doe je als technisch specialist?

Als technisch specialist ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden binnen (onderdelen) van projecten vanuit specifieke technische expertise. Je onderzoekt technische  systemen en processen bij klanten en werkt technische oplossingsrichtingen uit. Uiteraard bespreek je ook bevindingen en projectvoortgang bij klanten. Andere onderdelen van je werkzaamheden zijn het beoordelen en uitvieren van probleem- en risicoanalyses. Jij checkt of technische specificaties voldoen aan de functionele eisen en veiligheidsnormen en adviseert op (deel)systeem niveau over de uitkomsten.

Je realiseert en/of begeleidt de uitvoering van projecten binnen overeengekomen kaders, bijvoorbeeld op het gebied van technieken, budget, tijd en klanttevredenheid.

Bij ons werken technisch specialisten en senior technisch specialisten. Hoe meer ervaring, hoe complexer de systemen, projecten en stakeholdersdynamiek. Ook je verantwoordelijkheid en je bijdrage in offertes neemt toe.

Junior technisch specialist

Je kunt bij ons ook aan de slag als junior technisch specialist. Onze expertise is uniek, wij leiden je graag verder op tot technisch specialist.

Lees hier meer over onze teams bij Ricardo Nederland en bij Ricardo Certification.

ook bij Ricardo aan de slag als technisch specialist?