Structuur


Ricardo plc

Ricardo plc is een milieu-, engineering- en strategisch adviesbureau van wereldklasse. Onze beursgenoteerde organisatie opereert wereldwijd met meer dan 3000 collega’s in sectoren als Milieu & Environment, Automotive, Marine en Rail.

"Ricardo plc is a world-class environmental, engineering and strategic consulting company. We shape the markets in which we operate through the delivery of solutions built on technological and sustainable innovation. With more than 100 years of engineering excellence, we provide exceptional levels of technical expertise to deliver leading-edge innovative and sustainable cross-sector solutions designed to solve our clients’ most complex strategic and operational challenges.” 

Meer informatie over Ricardo plc: ricardo.com/about-us

Ricardo rail

In de Rail Business Unit van Ricardo werken we graag samen en vullen we elkaar aan. In Nederland bestaat Ricardo Rail uit de BV’s Ricardo Nederland en Ricardo Certification. 

Ricardo Nederland BV

Ricardo Nederland levert consultancy diensten op het gebied van Rolling Stock en Signalling & Infrastructure . Het gaat om hoogwaardig technisch advies op het gebied van aanschaf, instandhouding en prestatieverbetering van treinen, trams en metro’s, de spoorinfrastructuur en de interactie daartussen.

Ricardo Certification BV

Ricardo Certification is een aparte en onafhankelijke B.V. en omvat alle werkzaamheden op het gebied van testen en certificeren. We zijn geaccrediteerd voor het uitvoeren van een breed scala aan specialistische toetsings- en certificeringswerkzaamheden. Zo zijn we o.a. verantwoordelijk voor onafhankelijke veiligheidsbeoordelingen en toetsen we treinen en spoor op internationale regelgeving. We werken voor grote opdrachtgevers in Europa en zijn betrokken bij diverse, grote, projecten, zoals Corridor C in België, de nieuwe ICE4 in Duitsland, CrossRail in Londen en de migratie van het Deense nationale railnetwerk naar ERTMS.

De teams van Ricardo

Vakgebieden bij Ricardo

KOM JIJ OOK WERKEN BIJ RICARDO?