Ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen


Bij Ricardo willen we graag bouwen op jouw kwalificaties en opleiding en je ontwikkeling blijven ondersteunen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten advies en service van het hoogste niveau kunnen bieden. Daarom streven we naar de beste medewerkers. Binnen Ricardo zijn er daarom op maat gemaakte programma's voor afgestudeerden, waarmee wij investeren in jouw ontwikkeling en jij je talenten optimaal kunt ontplooien. Ricardo werkt in een boeiende, technisch- gedreven bedrijfstak die continue verandert. Laat ons je talenten zien en wij beloven dat we jou een plek in ons bedrijf bieden waar je samen met anderen aan een scala van afwisselende projecten kunt werken.

Young professionals

Na een aantal jaren ervaring opdoen ben je als Young Professional toe aan nieuwe uitdagingen. Ricardo Rail biedt je dan verschillende tools om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, en zo richting te geven aan je carrière. Je kunt je specialiseren in een bepaald vakgebied, of je juist breed ontwikkelen. Jouw persoonlijke interesses en ambities staan hierbij centraal. Zo stoom je jezelf klaar voor jouw ideale toekomstige functie.

 • Loopbaanbegeleiding, waarbij een van onze ervaren professionals jou als mentor coacht.
 • Ontwikkelassessments, coaching, en interne en externe begeleiding.
 • Kennis- en ervaringsuitwisseling via Young Ricardo.

Ontwikkelingsmogelijkheden en trainingen

Geef je eigen takenpakket en ontwikkeling vorm, je bent vrij om naar eigen inzicht invulling te geven aan jouw takenpakket.

 • Je krijgt de ruimte om zelf een balans tussen werk en privé te zoeken. Wij hanteren flexibele werktijden, en je kunt ook vaak thuis of bij de klant werken.
 • Je kunt doorgroeien naar medior en senior functies of projectmanagement.
 • Je kunt je ontwikkelen naar een specifieke rol zoals:
  • Beproevingsritleider
  • Service leader, waarin je initiatiefnemer bent op commercieel gebied
  • Technical Accountmanager, waarin je medeverantwoordelijk bent voor alle vragen vanuit de klant.

Sander van Santvoort
Sander van Santvoort

Sander van Santvoort | Rail IT & Data

"Hoi, ik ben Sander en werk nu ruim 4 jaar als consultant in het Rail Data & IT team van Ricardo Rail. Ik heb Embedded Systems aan de TU Delft gestudeerd. Een perfecte aansluiting bij de trend dat rollend materieel (treinen/trams/metro’s) steeds digitaler worden."

Bekijk hier hoe mijn week er uit ziet
Ilse Vermeij

Ilse Vermeij | (Virtual) Testing

"Hoi, mijn naam is Ilse. Ik ben als Senior Consultant en Product Manager Testen verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van testprojecten, waaronder de testrapporten die we opleveren. Ik blog graag over (virtueel) testen en deel ook graag kennis op vakevements."

Lees hier meer
Jerke Kloek

Jerke Kloek | Rail Safety Systems

"Hoi, ik ben Jerke Kloek en werk als consultant in het spoorbeveiligings team van Ricardo Rail. Ik heb elektrotechniek gestudeerd aan de TU Eindhoven en werd daarna leraar natuurkunde."

Bekijk hier hoe mijn week er nu uit ziet

36 urige werkweek inclusief flexibele werktijden

Leuke collega's en een informele werksfeer

Thuiswerkvergoeding & Decemberuitkering

NS Business Card

Mogelijkheid om verlof te sparen of te kopen

Werken in het centrum van Utrecht

GOEDE VERHALEN, FIJNE COLLEGA’S EN PERSOONLIJKE GROEI