Signalling & Infrastructure

Samen hoogwaardig technische puzzels oplossen

Samen hoogwaardige, technische puzzels oplossen is onontbeerlijk voor dit complexe vakgebied. We geven technisch advies over allerlei aspecten van rollend materieel (treinen, trams, metro’s), over de infrastructuur én over de interactie daartussen. Alle techniek waar je als reiziger niet bij stilstaat, daar denken wij over na.
De trein ontwikkelt zich daarbij steeds meer tot een rijdend IT-systeem om te kunnen voldoen aan veiligheids-, betrouwbaarheids- en comforteisen. Dit creëert nieuwe functionele dimensies en mogelijkheden voor de trein, maar tegelijkertijd ook nieuwe complexe, technische uitdagingen.

Wat zeggen jouw collega's?

Wat ga je doen bij Ricardo Rail?

Geef je eigen carriere vorm

Je bent vrij om naar eigen inzicht invulling te geven aan jouw takenpakket binnen jouw team / discipline de organisatie. 

  • Je krijgt de ruimte om zelf een balans tussen werk en privé te zoeken.
  • Je  kunt ook vaak thuis of bij de klant werken.
  • Je kunt doorgroeien naar medior en senior functies
  • Je kunt je ontwikkelen naar een specifieke rol

 

Voor welke klanten werk je?

In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren fabrikanten Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.

Sollicitatieproces

1
Je solliciteert

Als je een mooie vacature ziet, kun je direct online solliciteren of telefonisch contact opnemen. Wij horen graag wat je interesse heeft gewekt! Uiteraard zijn wij benieuwd naar wie jij bent, maar lezen ook graag waarom jij bij ons wilt werken. 

2
Terugkoppeling

Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om kennis te maken. Is er een match? Zo, ja dan gaan we een gesprek organiseren met collega's uit de organisatie. 

3
Eerste gesprek

Dit gesprek is een persoonlijke kennismaking en een vakinhoudelijk gesprek met collega's uit je toekomstig team. Vaak is dit een teammanager met een technisch consultant om je een zo goed mogelijk beeld van het werk te geven.

4
Tweede gesprek

Is iedereen enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek om met andere collega's te spreken. Dit kan bijvoorbeeld met een mentor zijn of andere teamleaden die meer kunnen vertellen over andere type werkzaamheden.

5
Hopelijk: in dienst!

Vaak zijn twee gesprekken genoeg om een goed beeld te krijgen. Nog steeds wederzijds enthousiast en zie jij jezelf bij Ricardo werken? Dan krijg je binnen 2 werkdagen een arbeidsvoorwaarden voorstel. 

Heb je vragen?

Open solliciteren?

Heb je interesse in werken bij Ricardo maar staat jouw baan niet in ons vacature-overzicht? Stuur ons dan een open sollicitatie.
 

Jobalert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail bericht als er een nieuwe vacature beschikbaar komt.