Team Maintain


In dit team werk je vanuit RAM (Reliability, Availability and Maintainability) en Maintenance Support aan Betrouwbaarheid, Beschikbaarheid en Onderhoudbaarheid van treinen, trams en metro. Dit betekent dat we eigenaren, operators en beheerders helpen om de balans tussen prestaties, risico's en kosten van hun rollend materieel te optimaliseren. Van het praktisch verminderen van operationele vertragingen tot het berekenen van de totale levenscycluskosten van treinen - en alles daartussenin.

Voorop blijven lopen

Door de jaren heen hebben we uitgebreide kennis opgebouwd over onderhoudsplannen, methodieken en processen. Ook staan we bekend om onze technische kennis en grondige kennis van bedrijfsprocessen, wat ons uniek maakt in de markt. We willen graag voorop blijven lopen bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderhoud (zoals Condition Based Maintenance, data-analyse en Root Cause Analysis-methodieken).

Je kunt ons vinden op het kantoor van de klant om onderhoudsplannen te verbeteren of in de werkplaats om multidisciplinaire teams te helpen bij het vinden van oplossingen voor complexe storingen. Dit brede aanbod maakt ons werk uitdagend en divers.

Transportsystemen en ECMII

Een ander werkterrein van ons team is gericht op Managementsystemen & organisatorische ondersteuning en Functionele Veiligheid. We bundelen onze expertise om transportsystemen veilig en betrouwbaar te maken. En sinds 2021 zijn we Entity in Charge of Maintenance II (ECMII) gecertificeerd en voeren we ECM-functies uit voor spoorwegexploitanten.

We gebruiken onze expertise om lange termijn Asset Management Plannen en onderhoudsprocessen op te stellen of te verbeteren. We ondersteunen bij het opzetten van volledige Safety Management Systemen voor spoorvervoerdersmaar voeren ook risicoanalyses uit op basis van een ongelukkig incident. We duiken in de details van een systeem door faalbomen te leveren en Operational Safety Cases te schrijven.

de andere teams:

Team 2

Procurement Support

Rail IT & Data

Rail Safety Systems

Team 2

Rail Infra Interface

Testing

Certification

KOM JIJ EEN VAN ONZE TEAMS VERSTERKEN?