Als je op zoek bent naar een van de meest uiteenlopende banen die ik kan bedenken, ben je bij ons aan het juiste adres!

Jens Harmsen

Rail & IT

Als je op zoek bent naar een van de meest uiteenlopende banen die ik kan bedenken, ben je bij ons aan het juiste adres!

Jens Harmsen

Rail & IT

  • Jens Harmsen
  • Junior Consultant
  • Werkt sinds December 2021 bij Ricardo Rail

Jens (29 jaar) vertelt over de diversiteit van zijn werkzaamheden en de ontwikkeling die hij doormaakt bij Ricardo Rail in het Rail IT & Data team.

Op sleeptouw

"Als je bij Ricardo begint word je op sleeptouw genomen door meer ervaren collega's die bereid zijn al hun kennis met je te delen. Hierdoor heb je meteen een steile leercurve. Daarnaast leer je ook veel van de verschillende systemen en is het soort activiteiten ontzettend divers in vergelijking met vorige werkgevers. Sinds ik hier werk, zijn de activiteiten gevarieerd: van puur diepgaande technische systeemanalyses en het meedenken in Europese governance-samenwerkingen tot aan het werken aan mijn soft skills in ons graduate programme, het begeleiden van projecten en nog veel meer. 

Buiten je functie ontwikkelen

Er zijn ook veel kansen om jezelf buiten je rolspecifieke werkzaamheden te ontwikkelen. Vorig jaar heb ik geholpen bij het organiseren van een interne conferentie over het onderwerp duurzaamheid en digitalisering in de spoorsector en momenteel organiseer ik een binnenlandreis voor mijn collega's met werkgerelateerde- en culturele bezoeken.

De combinatie van de diverse projecten, het warme welkom van collega's en de informele activiteiten die georganiseerd worden, hebben mijn werkende leven erg leuk gemaakt sinds ik bij Ricardo Rail Utrecht werk!"

Wil jij ook diversiteit in je werkzaamheden en jezelf flink ontwikkelen?

Kom dan ons team versterken!