Wat ga je doen?

Als je bij Ricardo Rail in Nederland aan de slag gaat, hoor je bij een van onze teams van Ricardo Nederland of een van de teams van Ricardo Certification. Ieder team heeft zijn eigen specialisme. 

Je gaat aan de slag als technisch specialist of als technisch consultant. Hoeveel ervaring heb je? Dat bepaalt of je op junior, medior of senior niveau aan de slag gaat. 

Onze 200 betrokken collega’s houden van baanbrekend werk dat er écht toe doet. 

Samen oplossingen bedenken, elkaar uitdagen en elkaar helpen. In onze platte organisatie vind je overal hulpvaardige collega’s, dat voelt als een ‘een warm bad’. Ook krijg je veel vrijheid en waarderen we je inbreng. We weten elkaar te vinden op en buiten de werkvloer. Samen werken we aan topprojecten voor binnen- en buitenland. Dat doen we vanuit ons kantoor vlakbij Utrecht Centraal. En dat doen we bij klanten op locatie.

Geef je eigen takenpakket en ontwikkeling vorm

Je bent vrij om naar eigen inzicht invulling te geven aan jouw takenpakket binnen jouw team / discipline de organisatie. 

Je krijgt de ruimte om zelf een balans tussen werk en privé te zoeken. Wij hanteren flexibele werktijden, en je              kunt ook vaak thuis of bij de klant werken.
Je kunt doorgroeien naar medior en senior functies of projectmanagement.
Je kunt je ontwikkelen naar een specifieke rol zoals:

Beproevingsritleider
Service leader, waarin je initiatiefnemer bent op commercieel gebied 
Technical Accountmanager, waarin je medeverantwoordelijk bent voor alle vragen vanuit de klant.Voor welke klanten werk je?

In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren fabrikanten Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.