Voor Starters

Een vliegende start bij je eerste baan

Of je nu stagiair, afstudeerder of starter bent: wij leren jou graag kennen. Daarom biedt Ricardo Rail je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze werknemers en om een kijkje te komen nemen op de werkvloer. We informeren je graag over ons ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden en onze programma’s voor nieuwe werknemers.

Ieder jaar vind je ons op de bedrijvendagen van de Technische Universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente. Bij onze stand kun je kennismaken met alumni die na hun studie bij ons aan het werk zijn gegaan. Vaak organiseren wij ook een gastcollege of lunch. 

Ook houden wij in samenwerking met technische universiteiten en studieverenigingen ieder jaar een Inhousedag. Je komt bij ons langs en krijgt door middel van interactieve workshops een kijkje in onze keuken. Met een groepje ga je aan de slag met een actuele spoorwegcasus, en bereid je een presentatie voor. Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je binnenkort ook wel eens laten zien wat je in huis hebt?

Graduate Programme

Als je bij Ricardo Rail begint, neem je vanaf de eerste dag deel aan ons drie jaar durende Graduate Programme. We bieden een scala van uitdagende opleidingen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Met begeleiding van een mentor ga je in de praktijk aan het werk, zodat je snel zelfstandig met projecten mee kunt draaien.

Young Ricardo

Om jou te helpen met het opbouwen van een professioneel netwerk hebben we het programma Young Ricardo opgericht. Je ontmoet andere jonge talenten binnen de spoorwegsector, en krijgt de kans om kennis en ervaringen te delen.