Stage, afstuderen, Starters

Een vliegende start bij je eerste baan!

Of je nu stagiair, afstudeerder of starter bent: wij leren jou graag kennen. Daarom biedt Ricardo Rail je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze werknemers en om een kijkje te komen nemen op de werkvloer. We informeren je graag over ons ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden en onze programma’s voor nieuwe werknemers.

Ieder jaar vind je ons op de bedrijvendagen van de Technische Universiteiten in Delft, Eindhoven en Twente. Bij onze stand kun je kennismaken met alumni die na hun studie bij ons aan het werk zijn gegaan. Vaak organiseren wij ook een gastcollege of lunch. Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je binnenkort ook wel eens laten zien wat je in huis hebt? 

Graduate Programme

Als je bij Ricardo Rail begint, neem je vanaf de eerste dag deel aan ons tweejarig Graduate ProgrammeWe bieden een scala van uitdagende opleidingen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Met begeleiding van een mentor ga je in de praktijk aan het werk, zodat je snel zelfstandig met projecten mee kunt draaien.

Ricardo Rail biedt de volgende tools voor Young Professionals:

  • Jaarlijkse Personal Development Review (PDR). Hier leg je individuele doelstellingen vast, en inventariseer je jouw competenties en opleidingsbehoeften.

  • Introductieprogramma en opleidingsplan, gebaseerd op jouw PDR.

  • Twee jaar durend Graduate Programme dat de ontwikkeling van harde en zachte competenties combineert met ‘training on the job’.

  • Loopbaanbegeleiding, waarbij een van onze ervaren professionals jou als mentor coacht.

  • Ontwikkelassessments, coaching, en interne en externe begeleiding.

  • Kennis- en ervaringsuitwisseling via Young Ricardo.