Sollicitatieprocedure

Fijn dat je interesse hebt in Ricardo!

Hier vind je informatie over de sollicitatieprocedure.

1 Sollicitatie

Als je een mooie vacature ziet, kun je direct online solliciteren of telefonisch contact opnemen. Wij horen graag waarom jij bij ons wilt werken en bekijken met je CV en motivatie of jij met de vacature matcht. Op basis van deze eerste selectie bekijken we of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. 

2 Terugkoppeling

Wij nemen telefonisch contact met je op om door te nemen wat we van je sollicitatie vonden.Als we je willen uitnodigen voor een gesprek dan plannen we dat tijdens dit telefoongesprek het liefst meteen in. Ook kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al je prangende vragen stellen. Tijdens het inplannen van het gesprek vragen we je ook naar je salarisverwachting/ huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten helder te krijgen.

3 Eerste gesprek

Dit gesprek is een persoonlijke kennismaking en een vakinhoudelijk gesprek met een manager en een collega uit het team. Zo krijg je meteen een beeld met wie je gaat werken. In dit gesprek komen uiteraard ook je motivatie en jouw vragen aan de orde. Na afloop van het gesprek bekijken we of jij of jij die enthousiaste collega bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. 

4 Tweede gesprek

Smaakt het wederzijds naar meer? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dit gesprek is meestal met een tweetal collega's. In dit gesprek gaan we met elkaar uitgebreider in op de inhoud van de functie, hoe ziet een werkdag eruit, het team en natuurlijk ook jezelf en jouw vragen.

5 Hopelijk: in dienst!

Vaak zijn twee gesprekken genoeg om een goed beeld te krijgen. Nog steeds wederzijds enthousiasme? Dan doen wij je graag een aanbod dat bestaat uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij Ricardo!


Open solliciteren? 

Heb je interesse in werken bij Ricardo maar staat jouw baan niet in ons vacature-overzicht? Neem dan contact met ons op of stuur je cv met een motivatie naar onze recruiter fabian.peek@ricardo.com, +31 (0)6 4532 8411.

Laat je wat van je horen? Mooi! We spreken je graag! 

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail bericht als er een nieuwe vacature beschikbaar komt.