Waarom Ricardo Rail?

Bij Ricardo Rail brengt iedere dag een nieuwe uitdaging. Wij bieden tal van interessante projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Of je nu bezig bent met het evalueren van onderhoudsprocessen, of op technisch inhoudelijk gebied een adviserende rol speelt, je bent altijd op zoek naar manieren om de infrastructuur en het materiaal dat daar overheen rijdt veiliger en beter te maken.

Wij zijn een platte organisatie, waar iedereen aanspreekbaar is. Ben jij creatief en ga je graag zelfstandig te werk? Dan vind je bij ons de ruimte om jouw unieke talenten te ontplooien.

Wij staan altijd open voor de inbreng van onze medewerkers. Als nieuwe collega word je regelmatig in een informele setting ge├»nformeerd over onze bedrijfsvisie en ons beleid. Voor jou een van de gelegenheden om nader kennis te maken met het management en je idee├źn naar voren te brengen. Ook houden wij onder onze medewerkers iedere twee jaar een tevredenheidsonderzoek. Zo zijn wij altijd bezig om werken bij Ricardo Rail nog leuker en inspirerender te maken.

Training en begeleiding

 Bij Ricardo willen we graag bouwen op jouw kwalificaties en opleiding en je ontwikkeling blijven ondersteunen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten advies en service van het hoogste niveau kunnen bieden. Daarom streven we naar de beste medewerkers. Binnen Ricardo zijn er daarom op maat gemaakte programma's voor afgestudeerden, waarmee wij investeren in jouw ontwikkeling en jij je talenten optimaal kunt ontplooien. Ricardo werkt in een boeiende, technisch- gedreven bedrijfstak die continue verandert. Laat ons je talenten zien en wij beloven dat we jou een plek in ons bedrijf bieden waar je samen met anderen aan een scala van afwisselende projecten kunt werken.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Natuurlijk vind je het belangrijk om te blijven groeien. Wij investeren daarom graag in opleiding, training en ontwikkeling, coaching en ontwikkelassessment. Of je nu je technische expertise wilt vergroten, of wilt leren hoe je jezelf beter kunt presenteren, Ricardo Rail helpt je om het beste uit jezelf te halen. Zo organiseren wij jaarlijks voor starters het uitdagende Graduate Programme

Graduate Programme

Als je bij Ricardo Rail begint, neem je vanaf de eerste dag deel aan ons twee jaar durende Graduate Programme. We bieden een scala van uitdagende opleidingen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Met begeleiding van een mentor ga je in de praktijk aan het werk, zodat je snel zelfstandig met projecten mee kunt draaien.Lees meer bij Stage, Afstuderen, Starter.