Waarom Ricardo Rail?

Uitdaging

Bij Ricardo Rail brengt iedere dag een nieuwe uitdaging. Wij bieden tal van interessante projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Of je nu bezig bent met het evalueren van onderhoudsprocessen, of op technisch inhoudelijk gebied een adviserende rol speelt, je bent altijd op zoek naar manieren om de infrastructuur en het materiaal dat daar overheen rijdt veiliger en beter te maken.

Wij zijn een platte organisatie, waar iedereen aanspreekbaar is. Ben jij creatief en ga je graag zelfstandig te werk? Dan vind je bij ons de ruimte om jouw unieke talenten te ontplooien.

Maak alvast kennis met onze StartersYoung Professionals en Professionals en ontdek hoe het is om voor ons te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden iedereen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo ben je bijvoorbeeld zeker van een:

  • 36-urige werkweek, inclusief flexibele werktijden
  • Decemberuitkering
  • NS Business Card
  • Periodiek Medisch Onderzoek
  • Mogelijkheid om verlof te sparen of te kopen


Wij staan altijd open voor de inbreng van onze medewerkers. Als nieuwe collega word je regelmatig in een informele setting geïnformeerd over onze bedrijfsvisie en ons beleid. Voor jou dé gelegenheid om nader kennis te maken met het management, en je ideeën naar voren te brengen. Ook houden wij onder onze medewerkers iedere twee jaar een tevredenheidsonderzoek. Zo zijn wij altijd bezig om werken bij Ricardo Rail nog leuker en inspirerender te maken.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Natuurlijk vind je het belangrijk om te blijven groeien. Wij investeren daarom graag in opleiding, training en ontwikkeling, coaching en ontwikkelassessment. Of je nu je technische expertise wilt vergroten, of wilt leren hoe je jezelf beter kunt presenteren, Ricardo Rail helpt je om het beste uit jezelf te halen. Zo organiseren wij jaarlijks voor starters het uitdagende Graduate Programme.

Graduate Programme

Als je bij Ricardo Rail begint, neem je vanaf de eerste dag deel aan ons drie jaar durende Graduate Programme. We bieden een scala van uitdagende opleidingen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Met begeleiding van een mentor ga je in de praktijk aan het werk, zodat je snel zelfstandig met projecten mee kunt draaien.