Over Ricardo Rail

Ricardo Rail vervult een spilfunctie in de Europese spoorwereld. Wij geven technisch advies en houden ons ook bezig met het testen en certificeren van materieel. Zo zorgen wij voor veilig en schoon vervoer. Ons succes hebben wij in de eerste plaats te danken aan onze mensen: technisch hoogopgeleide professionals die zich met veel enthousiasme inzetten voor onze klanten. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuw talent, of je nu starter bent of al de nodige ervaring hebt.

Wij zijn een platte organisatie, en geven je graag de ruimte om je creativiteit te ontplooien. Daarom bieden wij een uitgebreid opleidings- en ontwikkelingsprogramma.

Wie we zoeken

Heb jij de drive om je samen met ons in te zetten voor kwalitatief hoogstaande infrastructuur? Dan leren we je graag kennen. In ieder geval ben je:

Creatief

Je zit vol met plannen en ideeën, en weet je enthousiasme over te brengen op anderen.

Zelfstandig

Je gaat autonoom te werk, en bent trots op je persoonlijke verantwoordelijkheid. Je weet zelf een goede balans te bewaren tussen werk en privé.

Leergierig

Je staat nooit stil, en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Als professional, maar ook op persoonlijk gebied.

Sociaal

Je legt makkelijk nieuwe contacten, en weet hoe je een persoonlijk netwerk opbouwt en onderhoudt. Collega’s zijn voor jou belangrijke sparringpartners, met wie je successen deelt èn viert.