Wat je gaat doen

Als je bij Ricardo Rail aan de slag gaat, word je onderdeel van een van onze zeven teams. Ieder team heeft zijn eigen specialisme. Bij Infra-Interface & Measurement Services houd je je bijvoorbeeld bezig met de interactie tussen infrastructuur en materieel, terwijl je bij Procurement Support onze klanten adviseert bij de aanschaf van materieel als treinen, trams en metro’s. Ongeveer tachtig procent van onze werkzaamheden bestaat uit consultancy. Of het nu om technische of commerciële kwesties gaat, wij leveren de benodigde expertise. Daarnaast houden wij ons bezig met het testen en certificeren van alles wat met spoorwegen te maken heeft.

 

Met wie je samenwerkt

Ricardo Rail bestaat uit zo’n tweehonderd enthousiaste professionals, die meestal hoogopgeleid zijn op technisch gebied. Voor een brede klantenkring werk je met onze consultants en engineers aan allerlei interessante projecten. Natuurlijk ontmoet je ook de mensen van ons managementteam. Zij maken graag lunchafspraken om jou te leren kennen, en om meer te horen over jouw ideeën en ervaringen. Wil je op een ander moment iets met hen delen? Je zult merken dat in deze platte organisatie de deuren vaak open staan.

 

Voor welke klanten je werkt

In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa. 

 

Waar je aan de slag gaat

Je toekomstige werkplek is in Utrecht, op loopafstand van Centraal Station.