Voor Professionals

Verdieping of verbreding?

Als Professional ben je al een aantal jaar aan het werk, en heb je een stevige basis voor je carrière gelegd. Maar hoeveel kennis en ervaring je ook in huis hebt, er is altijd ruimte voor groei. Bij Ricardo Rail vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen, of dat nu door middel van verdieping of juist verbreding is. We geven je graag de kans om hierbij zélf achter het roer te staan.

 

  • Je bent vrij om naar eigen inzicht invulling te geven aan jouw takenpakket binnen de organisatie.
  • Je kunt doorgroeien naar senior functies of projectmanagement.
  • Je kunt je ontwikkelen naar een specifieke rol. Bijvoorbeeld die van Beproevingsritleider, waarin je verantwoordelijk bent voor testritten, Propositietrekker, waarin je initiatiefnemer bent op commercieel gebied, of Technical Accountmanager, waarin je medeverantwoordelijk bent voor een (groot) account.
  • Je kunt kiezen uit diverse opleidingen speciaal voor ervaren medewerkers, bijvoorbeeld op het gebied van adviesvaardigheden, commerciële vaardigheden, projectmanagement of leiderschap.
  • Je hebt de mogelijkheid om op te treden als mentor voor minder ervaren collega’s.
  • Je krijgt de ruimte om zelf een balans tussen werk en privé te zoeken. Wij hanteren flexibele werktijden, en je kunt ook vaak thuis of bij de klant te werken.

 

Professionals aan het woord

Peter Paul Frielink, Senior Consultant

peter-paul-frielink-square.jpg'Als Senior Consultant heb ik binnen het bedrijf een rol als mentor en coach. Ik heb al heel wat jongere werknemers begeleid.' 

 

Myriam de Waal, Projectleider

myriam-de-waal-square.jpg'Tijdens een project onderhoud ik contact met alle betrokken partijen. Ik ben echt de spin in het web.'