Consultant Maintenance - Rolling stock

Opleidingsniveau
HBO
Ervaringsniveau
Professional

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Binnen het team Maintenance zijn we op zoek naar een:

Consultant Maintenance
Het team Maintenance adviseert haar klanten over optimaal gebruik en onderhoud van spoorvoertuigen. Onze ambitie is om aansprekende projecten in de railwereld te doen, van beheer en onderhoudsadviezen voor opdrachtgevers tot en met overkoepelend en integraal advies voor de grote partijen en projecten.

Je adviseert je klanten over onderhoud, revisie en levensduurverlenging. Je weet de weg in een technische onderhoudsomgeving en weet het strategische met het operationele te verbinden. Je bent bekend met methodieken als FMECA, RAMS en RBM, zonder hierin detaillist te zijn. Je onderhoudt en verbreedt je netwerk en je ziet het als een uitdaging om kansen te creëren bij bestaande en nieuwe klanten.

Wij vragen:

  • Technische opleiding op WO niveau (bijv. Werktuigbouwkunde, Aerospace Engineering) een combinatie met bedrijfskunde is een pré
  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van maintenance management of reliability engineering
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent in staat de complexe materie over te brengen en bent gericht op het creëren van nieuwe kansen en projecten
  • Voorstellen van van nieuwe/aanvullende onderhoudstechnieken, methoden en sturen op (cultuur)veranderingen
  • Je kunt goed zelfstandig als ook in teamverband werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, Duits is een pré

Voor welke klanten werken wij:
In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.

Informatie:
Voor meer informatie kan je terecht bij onze recruiter, Fabian Peek via fabian.peek@ricardo.com

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Eindhovensebaan 7H, 3031NB Nederweert