Junior technisch consultant

Ervaringsniveau
Starter
Opleidingsniveau
WO

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Junior technisch consultant
Het team Maintain adviseert haar klanten over gebruik en onderhoud van de infrastructuur en spoorvoertuigen. Onze ambitie is om hierin aansprekende projecten uit te voeren, van beheer en onderhoudsadviezen voor opdrachtnemers tot en met overkoepelend en integraal advies voor de grote partijen en projecten in binnen- en buitenland.

Als junior consultant werk je nauw samen met senior consultants. Je voert onder begeleiding, maar ook zelfstandig, projecten en onderzoeken uit binnen de kaders die overeen zijn gekomen met de klant.

Graduate Programme
Als je bij Ricardo Rail begint, neem je vanaf de eerste dag deel aan ons drie jaar durende Graduate Programme. We bieden een scala van uitdagende opleidingen aan, zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Met begeleiding van een mentor ga je in de praktijk aan het werk, zodat je snel zelfstandig met projecten mee kunt draaien.

Wij vragen:

  • Opleiding op WO niveau (Werktuigbouwkunde, Aerospace Engineering, Maintenance Management , Technische Bedrijfskunde of hiermee vergelijkbaar)
  • Affiniteit met techniek (en liefst met railsector)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent in staat de complexe materie over te brengen en bent gericht op het creëren van nieuwe kansen en projecten
  • Je kunt goed zelfstandig als ook in teamverband werken en daarnaast ben je resultaat- en klantgericht
  • Goede beheersing van Engels, zowel mondeling als schriftelijk, Duits is een pré

Ricardo Rail:
Ricardo in Utrecht bestaat uit ’meer dan tweehonderd enthousiaste professionals, die meestal hoogopgeleid zijn op technisch gebied. Voor een brede klantenkring werk je met onze consultants en engineers aan allerlei interessante projecten. Natuurlijk ontmoet je ook de mensen van ons managementteam. Zij maken graag lunchafspraken om jou te leren kennen, en om meer te horen over jouw ideeën en ervaringen. Wil je op een ander moment iets met hen delen? Je zult merken dat in deze platte organisatie de deuren vaak open staan.

Voor welke klanten je werkt:
In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.

Informatie:
Voor meer informatie kan je terecht bij onze recruiter, Fabian Peek via fabian.peek@ricardo.com

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Eindhovensebaan 7H, 3031NB Nederweert