Projectleider Certificering Rail Consultancy

Opleidingsniveau
HBO
Dienstverband
Fulltime
Ervaringsniveau
Professional
Professional

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Projectleider Certificering – Rail – Consultancy

 

Certification omvat diensten die een relatie hebben met acceptatie van infra en rollend materieel in Nederland en Europa. Binnen Certification worden de ontwerpen en testresultaten tegen een vooraf overeengekomen scope (ISA) of Europese (TSI’s) en/of nationale normen beoordeeld. De werkvelden dekken het complete technische spectrum van rollend materieel en infrastructuur.


Wat Ga je doen?
Je zorgt ervoor dat jouw projecten binnen de gestelde kaders en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers verlopen. Je bent de verbindende en sturende factor tussen het projectteam en de opdrachtgever. Het projectteam houdt zich voornamelijk bezig met de toelating en certificering van goederenwagons op het Nederlandse spoor.

De klanten zijn de fabrikanten en zitten verspreid over Europa. Je zorgt dat de randvoorwaarden aanwezig zijn zodat je projectteam optimaal kan presteren. Je bent van iemand die inspireert luistert en beslissingen kan en durft te nemen. Je hebt meerdere projecten parallel lopen.

Wij vragen:
• Als projectleider Certification minimaal een hbo-diploma. Uiteraard kent projectmanagement geen geheimen voor je, een IPMA- en/of Prince2 certificering is een pre.
• Werkervaring op het gebied van regelgeving is een pré.
• Je hebt tenminste drie jaar werkervaring als projectleider in een technische omgeving
• Je houdt van kwaliteit, perfectie en samenwerken
• Enthousiasmerend en ‘hands-on’ mentaliteit
• Zelfstandig, resultaat- en klantgerichte werkwijze
• Goede beheersing van Engels, zowel mondeling als schriftelijk, Duits en/of Frans is een pré

Wij bieden:
We zijn groeiende en dagen je uit met ons mee te groeien. Je komt terecht in een inspirerende omgeving met collega-professionals. Je gaat werken voor een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een sterke organisatie met enthousiaste medewerkers en veel ruimte voor eigen initiatief.

Ricardo Rail:
Ricardo Rail, gevestigd in Utrecht, is met 200 medewerkers het toonaangevende advies- en ingenieursbureau op het gebied van “rollend materieel” en infrastructuur. Onze consultants en engineers geven advies over de aanschaf, instandhouding en prestatieverbetering van treinen, trams en metro’s, de spoorinfrastructuur en de interactie tussen infrastructuur en materieel.

Informatie:
Voor meer informatie kan je terecht bij onze recruiter, Fabian Peek via fabian.peek@ricardo.com

Mocht deze vacature niets voor jou zijn maar ken je wellicht anderen? Deel deze advertentie dan met je netwerk!

 

Herken jij je helemaal in dit profiel?

Eindhovensebaan 7H, 3031NB Nederweert